En del vet exakt vad de vill ha när de besöker oss. Minst lika många vet inte mer än att de behöver en passande ram till sitt verk som de vill sätta upp på väggen. Oavsett vilken kategori du tillhör kommer vi att uppfylla dina önskemål. Allt vi behöver är rätt mått och ett hum om önskat resultat. Resten kan vi här på plats i verkstan lösa tillsammans. Kom in i butiken så tittar vi på ramar, passepartouter och glas tillsammans.

Inglasning

Vi har också ett stort urval av specialglas; reflexfritt glas, museiglas, UV Float, spegelglas och plexiglas samt laminat.

Tavellister

Vårt listsortiment är stort med ca 400 olika metallramar och ca 2000 träramar.

Papper och passepartouter

Vi arbetar endast med kvalitetskartong som är syrafri och åldersbeständig. Vi har ca 300 färger från Bainbridge och Crescent. Vi kan skära passepartouter i olika former och utföranden.

Stora format

Här i ramverkstaden gör vi inramningar av dina motiv vare sig de är små eller stora. Stora format är i sig en utmaning, men det tycker vi bara är stimulerande. Kom ner och berätta för oss om den stora tavlan som du vill få inramad så finner vi en lösning.

Alla slags inramningar

Ram Syd utför alla slags inramningar. Hit kan du kan med förtroende vända dig för att rama in de bilder och den konst du är mest rädd om. Erfarenhet och goda råd ingår!

Uppfodring och torrklistring

Vi arbetar med olika material som till exempel Kapa Mount, Kapa Fix och Foamboard i tjocklekarna 3mm, 5mm och 10mm.

ÖPPETTIDER
Måndag–torsdag 12–17.30 | Fredag 12–16.00 | Lördag 11–14.00 | Röda dagar stängt
Tel 070-520 80 00 Cigarrv. 13, Hökarängen. /Bengt Karlsson

X
Rulla till toppen